Er det ved at være tid til service på din bil eller det faste bilsyn? Så kan du trygt lade Bakkegårdens Auto I/S udføre autoservice for dig. Vi er et professionelt bilværksted med mange års erfaring i branchen. Vores værksted ligger i Køge, hvor vi hjælper kunder fra Solrød, Herfølge og omegn.

Uanset hvilket mærke, model eller årgang din bil er, så står vores grundige og professionelle automekaniker klar til at foretage et gennemgribende serviceeftersyn af din bil. Herved er du sikker på, at din bil altid kører godt og sikkert på vejene.

HVAD KOSTER SERVICE PÅ BIL?

Den nøjagtige pris på service på bil varierer fra opgave til opgave. Det kommer blandt andet an på eftersynets omfang, samt om vi skal udføre nogle forbedringer på bilen. Du kan dog være sikker på, at vi altid giver en så billig pris som muligt på autoservice af din bil.​

Det kan godt betale sig at få foretaget regelmæssig service og vedligeholdelse af sin bil. Dette kan nemlig typisk spare dig for mange dyre værkstedsregninger, da det med et serviceeftersyn er muligt at opdage begyndende skader og fejl i opløbet.

Vi står altid klar til at udføre professionel autoservice af din bil, så du bør aldrig tøve med at kontakte os.

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores autoservice indbefatter? Eller skal vi lave en aftale, som passer dig? Så er du altid velkommen til at kigge forbi værkstedet. 

Du må også gerne ringe til os på telefon: 56 63 17 77 eller skrive til e-mail: service@bakkegaardensauto.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​