Mangler du hjælp til montering af dæk? Så er der altid professionel hjælp at hente hos Bakkegårdens Auto I/S. Vores kompetente autoværksted har mange års erfaring på området, og derfor kan vi tilbyde udskiftning af dæk på mange forskellige bilmærker. Vores værksted er beliggende i Køge, hvorfor vi typisk servicerer kunder fra Solrød, Herfølge og omegn.

På vores værksted har vi et alsidigt udvalg af nye dæk og fælge til en lang række bilmærker. Du kan derfor altid finde et godt tilbud, der passer til din bil. Vi rådgiver og vejleder naturligvis altid gerne, så du kan få de dæk, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

PROFESSIONEL, HURTIG OG EFFEKTIV MONTERING AF DÆK

Vores dygtige mekanikere står klar til at udføre en professionel, hurtig og effektiv montering af dæk for dig. Vi sætter altid dine behov i centrum for arbejdet, hvor vi gør vores bedste for at få din fulde tilfredshed.​

Er det blevet tid til at skifte til vinterdæk, klarer vi også det hurtigt og effektivt. Skal dæktrykket måles, kan du også altid køre ind til os. Er bilen punkteret, rykker vi ud med autohjælp, så der igen kommer luft under vognen.

Vi kan med andre ord varetage alle opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores bilværksted for professionel hjælp.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Når du skal være godt kørende, så kom forbi Bakkegårdens Auto I/S. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gode priser på montering af dæk.

Vi kan kontaktes på telefon: 56 63 17 77 eller på e-mail: service@bakkegaardensauto.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​